Fa'aitiitiga sili atu le pa'u

Fa'aitiitiga sili atu le pa'u

Setema 1, 2021, o le aso fiafia lea o le 11 tausaga o le kamupani.Ua toeitiiti atoa le 11 tausaga talu ona faʻavae aloaia i le 2010. E tasi le tausaga faʻaalu tutusa, e eseese tausaga taʻitasi.
fa'aitiitiga sili atu ile masini cnc
I aso ua tuanaʻi, o kamupani tumaoti na faasolosolo malie ona toe faʻatulagaina ma avea ma kamupani e umia sea e tali atu ai i le atinaʻeina o aga ma manaʻoga maketi.

Pe a toe tepa i tua, ua tatou faia ni taumafaiga sili.Faatasi ai ma le lagolago malosi a matou tagata faʻatau ma soʻo se tulaga o le olaga, ua atiaʻe e le matou kamupani se tomai faʻatau tau maketi ina ua maeʻa le sili atu ma le sefulu tausaga o le faʻafefe o maketi.O le tulimatai atu i le lumanaʻi ma faʻaputuina, o le a agai atu la matou kamupani i le isi tulaga ma faʻamoemoe e alu loloto i le lalolagi;o matou o tagata Saina, ma o matou o ni tagata o le lalolagi!!!

O lea la ua fai le fono a le aufaisea uma e fai ai se faaiuga tele e toe faafoi atu i le sosaiete.Na filifili le kamupani mai ia Aokuso 26th, 2021 ia Setema 5th, 2021 (e 11 aso atoa), o poloaiga uma oa tatou oloa o le a faʻalauteleina mo le tausaga e tasi i luga o le faʻavae o le uluai warranty, ma o le a faʻatulagaina se pepa faʻamaonia faaopoopo.Mo lenei mea na tupu, o lenei faʻaopoopoga o le a naʻo le taimi o le faʻalavelave, i lalo o le tupe teu.
Saini e:JINAN UBO CNC MACHINERY CO.,LTD
AOKU 19TH,2021

鼓掌2 鼓掌1 放鞭炮


Taimi meli: Aukuso-19-2021