Tulaga va'a fa'ava-o-malo

Ua fana le atunuu!E 23 kamupani va'a na fa'asalaina mamafa, ma e 9 kamupani va'a tetele o lo'o feagai ma su'etusi!I le mae'a ai o pulega fa'asolosolo a le malo o Saina ma Amerika, e mafai ea ona fa'amalieina le fa'aauau pea o tau o uta...

dfsfds

Ua fa'ateteleina le fa'alavelave i uafu tetele i le lalolagi, ma ua fa'ateteleina le tuai o fa'asologa o va'a.Ma o tau o fela'ua'iga i lenei taumafanafana ua fa'amoemoe e fa'amaumauina i le tala fa'asolopito o le maketi fa'atau oloa a le lalolagi.

E 328 vaa na paʻulia i uafu i le lalolagi atoa, ma e 116 uafu ua lipotia mai le pisi!

E tusa ai ma fuainumera mai le tulaga o felauaiga o container Seaexplorer, ia Iulai 21, e 328 vaa na paʻulia i uafu i le lalolagi atoa, ma 116 uafu na lipotia mai faafitauli e pei o le pisi.

dsafds

Fa'atosina o le uafu i le lalolagi i le aso 21 o Iulai (o togitogi mumu e fai ma sui o vaega o va'a, moli o lo'o fa'atusalia uafu i le fa'alavelave po'o fa'alavelave fa'alavelave)

I le tali atu i le faʻafitauli o loʻo i ai nei i luga o le taulaga i le maketi, e tusa ma le 10% o le gafatia o le lalolagi ua faʻaaogaina.

I le masina talu ai, faatasi ai ma le tatalaina o uta o uta i taulaga i saute o Saina, ua faaluaina le aofaʻi o vaʻa o loʻo faʻatali i fafo atu o taulaga o Sigapoa ma Los Angeles ma Long Beach.

dfgf

E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai, e 18 vaʻa na laina i luga o le talafatai o Los Angeles, ma o le averesi o le taimi faʻatali mo faʻamau e lata i le 5 aso, mai le 3.96 aso i le masina talu ai.

mjmu

E tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei i luga o le taulaga, fai mai le ulu o le gataifale ma fefaʻatauaʻiga i le IHS Markit: "O le televave o le faʻatupulaia o le tele o uta ma le tele o faʻailoga o loʻo feagai pea ma le faʻafitauli o le tele o uta, o le mea lea, e faigata ai ona faʻaleleia atili le faʻafitauli o le faʻalavelave. "

Na si’itia le tupe maua a le kamupani va’a, ae na maalili le la’u oloa, ma fa’amalosi ai le faioloa mai fafo e tu’ua le fa’atonuga...

O le tele o le faʻalavelave faʻalavelave ua mafua ai le faʻateleina o uta o le vasa, paionia o tau faʻaopoopo, totogi faʻatuputeleina, ma le valea o se pusa e 20,000 tala Amerika e feagai ma tagata mai fafo...

“O le tau o fela’ua’i ua ova atu i le fa’afā taimi a’o le’i o’o mai le fa’ama’i, ma ua utiuti le avanoa, ma ua fa’atupula’ia pea le tau, ua fa’aleaogaina e nisi o kamupani va’a le konekarate umi o lenei tausaga, o lo’o fa’atinoina uma i tau maketi. , ma latou maua atili ai.”Fai mai le au faipisinisi mai fafo i atunuu Europa ma Amerika.

“E alu i luga ea le va’a o le vasa? O lo’o lele tupe maua a kamupani va’a, ae fa’asea le aufaioloa mai fafo!”Na fai mai foi ma le lagona ootia nisi o tagata faatau oloa i fafo.

Ole fua ole uta ole laina i Sasae ole US e sili atu ile 15,000 USD/FEU

Na ta‘ua e nisi o le aufaioloa e faapea, o le fetuuna‘i solo o tau o uta a kamupani vaa tetele i le lalolagi ia Iulai ma Aukuso, pe afai e aofia ai tau faaopoopo e pei o tau faaopoopo o le vaitau, tau o le suauu, ma totogi o le faatauina o fale, faapea ma le taamilosaga fou o le eseese tau faaopoopo o kamupani vaa tetele talu ai nei I le taimi nei, o le fua faatatau o uta o le Sasaʻe Mamao i le Sasae US laina e mafai ona oo atu i le USD 15,000-18,000/FEU, o le fua faatatau o uta o le Western US laina e sili atu i le USD 10,000/FEU, ma le fua faatatau o uta o o le laina Europa e tusa ma le USD 15,000-20,000/FEU!

Amata mai le aso 1 o Aukuso, o le a amata ona aoina e Yixing tau o le faʻamaʻi ma le tuʻuina atu o tau i le taulaga o loʻo i ai.!

cdvf

Mai le aso 5 o Aukuso, o le a toe faʻateleina ai e Mason le tau o le faʻafefe o le taulaga!

Mai le aso 5 o Aukuso, o le a toe faʻateleina ai e Mason le tau o le faʻafefe o le taulaga!

Amata mai Aukuso 15th, Hapag-Lloyd Features o le a maua le 5000 $ / pusa tau faʻaopoopo faʻaopoopo mo le laina US!

Ua faailoa mai e le kamupani vaa la'u oloa lona lima i le lalolagi, le kamupani va'a Siamani o Hapag-Lloyd, o le a latou totogia se tau faaopoopo tau mo oloa Saina e auina atu i Amerika ma Kanata!

E $4,000 tala Amerika mo container uma e ta'i 20 futu, ma le $5,000 faaopoopo mo container uma e 40 futu.O le a faʻatinoina ia Aukuso 15th!

dasfdsf

Mai ia Setema 1,MSCo le a totogi totogifuapauina uafu mo oloa auina atu i fafo i le Iunaite Setete ma Kanata!

Mo oloa e auina atu i fafo mai uafu i Saina i Saute ma Hong Kong i le Iunaite Setete ma Kanata, o le a totogi e le matou kamupani le totogi o le plug plug, e pei ona taua i lalo:

USD 800/20DV

USD 1000/40DV

USD 1125/40HC

USD 1266/45'

I le feagai ai ma lenei siitaga faaopoopo, na fai mai ai se ofisa o fefaatauaiga mai fafo ma le le mafai.“Sefulu siliva e iva auro,Ua tele naua poloaiga na ou mauaina i lenei taimi i aso ua mavae, ae o lea ua ou le toe taliaina."

A o aga’i mai i le vaitau o le tumutumuga, o le taimi lava e siitia ai poloaiga, o le a tumau pea tuutuuga o felauaiga, e le o maualuga le tau o le fe’avea’i i luga o le uafu, ae e maualuga atu, faapea ai ma le maualuga o mea mata’utia ma le fesuisuia’i o tau o felauaiga, e atili ai ona faigata mo kamupani i fafo.“E te iloa le faigata o le le mafai ona lafo atu o oloa pe a uma ona sauni?!”

Fai mai nisi tagata faatau,"O le kamupani va’a e maua ai tupe, a’o le kamupani fefa’ataua’iga mai fafo e na’o le tagi mai lava”.

Ma e le gata i tagata fa'atau oloa i fafo e fetagisi fa'avalevalea, ae fa'apea fo'i i uta.

E le'i leva ona fa'ailoa mai e le au fa'atau uta a Ausetalia le atugaluga ona o nei kamupani va'a tetele (e aofia ai le Hapag-Lloyd ma le lala o Maersk Hamburg Süd) o lo'o fuafua e fa'atuina se fa'amaumauga o tagata fa'atau e feutaga'i sa'o ma tagata va'a ma fa'ate'a atoa ai sui..

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo,Na ta‘ua e le kamupani la‘u oloa e faapea, e lē toe talia e nisi la‘u uta se‘i vaganā ua malie le kamupani la‘u uta e tusi le la‘u uta i uta ma le la‘u pasese, lea e mana‘omia ai e le sooupu le tuuina atu o faamatalaga auiliili a le la‘u oloa.

Ae peitai, e faigata ona maua le isi fale, ma ina ia mafai ona maua avanoa avanoa, e leai se filifiliga a le au fai uta na o le malilie i nei tuutuuga.

Ae ui i lea, na teena e le failauga a Hapag-Lloyd le i ai o le faʻamalosi: "O felauaiga i uta o se vaega moni o le auaunaga matou te tuʻuina atu i Ausetalia, ae matou te le faʻamalosia lava e faʻaaoga e tagata faʻatau lenei auaunaga i soʻo se faiga e faʻamautinoa ai o matou Service poʻo avanoa avanoa."Na teena foi e Hamburg Süd i lana faamatalaga e faapea o le uta uta na faamalosia e faailoa atu faamatalaga a tagata faatau.

Na fa’ailoa e le ali’i ave uta, “A mae’a le 6 i le 12 masina, pe a toe fo’i le maketi i le tulaga masani, o le a fa’aaoga e le kamupani fa’amaumauga fa’amaumauga e fa’afeso’ota’i sa’o ai a tatou tagata fa’atau mo se fa’atauga, o ai la e su’e le la’u uta?

O Paul Zale, o le faatonu ma le faʻavaeina o le Freight and Trade Alliance (FTA), o le sui o le Secretariat of the Peak Shippers Association of Australia, ma le faʻatonu o le Global Shippers Forum (GSF), e talitonu o le faʻamataʻu mai tagata e feaveaʻi e moni.Na ia faamalamalama mai, "E manino lava, o tagata uma i totonu o Ausetalia sapalai filifili o loʻo feagai ma faʻamataʻu, ma o le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia o kamupani vaʻa, vaʻa, ma isi.E ui lava o le faʻalavelaveina o fefaʻatauaʻiga faʻavaomalo ma mea faʻapitoa e le maalofia, o le a matou gauai atili atu i le faʻamautinoaina o gaioiga uma o loʻo tausisia tulafono a Ausetalia."

Ae ui i lea, o lenei gaioiga lata mai a le vaʻa e mafai ai ona latou malamalama i le gaioiga a le tagata faʻatau, ma e leai se puipuiga o le le faalauaiteleina o tagata e ona faʻamaumauga i tulafono tauvaga.O le mea lea, e mafai ai e le au faʻatautaia ona faʻaitiitia tagata ogatotonu, ma e tusa ai ma tulafono tuusaunoaga vaega e faʻatagaina ai laina e fausia ai soʻotaga, e mafai ona latou faʻasoa faʻamatalaga nei.

E talitonu nisi tagata popoto e le gata i Ausetalia o loo iai lenei faafitauli.O le a avea ma fa'afitauli o le sapalai o le lalolagi.O le a feagai le au fai uta i vaega uma o le lalolagi i lenei faafitauli.O le taimi lava e tupu ai, o le a faʻalagolago foʻi le au faʻatau i le vaʻa, lea o le a iʻu ai i le faʻaogaina o fua o uta.O le a sili atu ona manino

Lelei + su'etusi!O Saina ma le Iunaite Setete ua faasolosolo ona pulea tau o uta

Afai e fa’aauau pea ona si’itia le tau e kamupani va’a tetele, mata o le a i ai se auala e sao ai le aufaioloa mai fafo ma le au fai uta?

O le tala fiafia ua i’u ina fai se gaioiga a le atunu’u, ma e ono fo’ia le fa’afitauli ua leva ona tula’i mai o le maualuga o tau o uta mo le to’atele o le aufaioloa mai fafo!

Ua talosagaina e Saina ia Korea i Saute ina ia faia ni sala tupe tetele i luga o kamupani e 23

I le fono a le National Assembly i le aso 15 Iulai, na lipotia ai e le faipule o Korea i Saute Lee Man-hee e faapea, ina ua uma ona tuuina atu e le Komisi o Fefaatauaiga Talafeaga a Korea (KFTC) se sala tupe ia Iuni, na auina atu e le malo o Saina se tusi e faailoa ai manatu eseese.

Na tetee le malo o Saina i le malo o Korea i Saute ma faatonuina le 23 o kamupani vaʻa o loʻo masalomia o loʻo auai i tau faʻapipiʻi o uta ia faʻatagaina ni sala tupe tetele!O le vaega e aofia ai kamupani Korea e 12 ma nisi o kamupani mai fafo, e aofia ai ma nisi o kamupani Saina.

O le Korea Shipowners' Association ma le Korea Shipping Association na faaalia lo latou tetee i le faasalaga na tuuina atu mo le masalomia o uta tumau i luga o le auala Korea ma Asia i Saute mai le 2003 i le 2018;

  • KFTC fai mai:
  • ·
  • E mafai ona totogi e le aufaipisinisi se sala tupe e tutusa ma le 8.5%-10% o tupe maua mai auaunaga;

Ole aofa'iga o sala tupe e le'o fa'ailoaina ile taimi nei,Ae ui i lea, e talitonuina o le a feagai ma le 12 tagata faʻatautaia liner a Korea i Saute i se sala tupe e tusa ma le US$440. miliona.

cdvbgn

US FMC e matua'i su'esu'eina totogifuapauina o le taofia ma totogi o le taofia o uafu!9 kamupani va'a tetele ua su'eina!

Na faailoa talu ai nei e le US Federal Maritime Commission (FMC) kamupani vaʻa tetele e iva o loʻo galulue i totonu o le Iunaite Setete, i lalo o le uunaiga a le au vaʻa, le Konekeresi ma le White House, o le a vave ona amata suʻesuʻe e le ofisa le auala latou te totogiina ai tagata faʻatau mo le demurrage ma le demurrage.Totogi fa'ate'a ma totogi fa'aputu le talafeagai e feso'ota'i ma le fa'aauauina o le pisi o uafu.

O fa'amoemoe su'etusi a le FMC o kamupani fa'a pusa e tele sea o le maketi o uta i le Iunaite Setete, e aofia ai: Maersk, Mediterranean Shipping, COSCO Shipping Lines, CMA CGM, Evergreen, Hapag-Lloyd, ONE, HMM ma Yangming Shipping.O kamupani va'a e sefulu pito i luga na sao mai ile fetu.

I se taimi muamua atu, ina ua faalauiloa e le Failautusi a le White House Press Jen Psaki lenei poloaiga faapitoa mo felauaiga, na ia tuuaia ai le kamupani vaa i le "tele o le tau o uta i le taimi na nofo ai i le uafu."

gfhy

Fai mai le au va’a, a taofia ai e le pisi o ta’avale le latou pikiina mai o oloa mai fafo ma toe fa’afo’i atu mea e fa’aaogaina container, e tatau ona totogi le selau afe tala.

O nei totogifuapauina le talafeagai ma le totogiina o totogi ua mafua ai le le fiafia i le au va’a, ma ua mafua ai ona manatu le National Industrial Transportation Union (NITL) ma le Agricultural Transportation Union (AgTC) e toe teuteu le tulafono e suia ai le tulafono o le demurrage ma le demurrage fees.O le avega o le faʻamaoniga e faʻafeiloaʻi mai le tagata faʻasalalau i le vaʻa.

O le faaupuga e suia ai lenei avega o se vaega o le ata faataitai o le tulafono taufaaofi, lea e faamoemoe e soloia le faiga o tulafono faatonutonu o loʻo i ai nei ma e ono faʻauluina aʻo leʻi tolopoina le Konekeresi ia Aukuso.

 


Taimi meli: Iul-26-2021